Juu, ei pelkoa, kaikki hyvin! =o) Käytiin vaan Neppusen kanssa neuvolassa hakemassa hiukan tarkempaa kuvaa pentusten määrästä. Hiukka myöhäiseksihän - 60. vrk menossa - tämä meni, mutta aiemmin ei saatu aikoja ja pysyihän tuo "potilaskin" yhtenä kappaleena. Pari kuvaa pikkurouvasta nappastiin, kun niin sievästi makoili pöydällä. Eka kuvaan ei sopinu koko katras eli alkoi epäilyttämään, että nyt jäi joku piiloon... Ja melkoinen kalasoppahan tuolta löytyi eli porukalla laskettiin kaikkiaan kahdeksan Pikku-Space-Neppua! :o)

1124747.jpg

Kuva ei ole kovin priima eli kännyllä nappasin valotaululta ja hiukan vielä koetin Photosopilla selventää. Mutta tuohon oikeaan reunaan jää piiloon kolme selkeää kalloa ja lisäksi nuo viisi. Mutta edelleen kyllä kuvaa valoa vasten pyöritellessä mietin, että mihin kalloon tuo yksi selkäranka oikein liitetään... Alla toinen kuva, johon ympyröin punaisella alkuperäisestä kuvasta selkeästi näkyvät kallot. Sininen nuoli sitten osoittaa siihen "mystiseen" ruotoon, mutta se taitaa kuulua tuolle vasemmalta toisena ja ylempänä olevalle punaiselle rinkulalle...

1124797.jpg

No, ELL lupasi syödä karvalakin, jos yhdeksäs tulee. ;oP Jäämme siis odottelemaan kahdeksaa pientä natiaista. =oD Äippäkoira voi edelleen loistavasti ja lämmöt ovat edelleen siellä 37.7 huitteilla, joten odotellaan.

-mukana "mummuttamassa" ollut Minna