Kirjataanpa tässä vaiheessa ylös, mitä on pentujen käyttäytymisestä tullut huomanneeksi.
Pööki - Reipas tutkiskelija, lähtee usein viipottamaan yksikseenkin. Hankala pitää sylissä aloillaan jos ei ole täysin väsynyt.
Iines - Pärinätyttö! Tämän tytön suusta kuuluu usein pärinää, muiden kanssa leikkiessä ja jopa syliin nostettaessa!
Lätsä - Tahtoo jo ulos pentulootasta! Ja ääntä riittää.. Veikkaan että tämä poika lootasta kipuaa ensimmäisenä.
Antero - Ehkä hieman tuumailevampi, mutta hetken tuumailtuaan lähtee häntä kohden taivasta viipottamaan iloisesti. Todella symppis-tyyppi!
Soma - Topakka ja reilu kaveri. Jos ei kaveri ala häntä niin sitten etsitään toinen kaveri.
Simo - Pärisee yksin hiimaillessaan. Simo juoksenteleekin simona yleensä johonkin suuntaan.. aina päinvastaiseen kuin pitäisi.
Tirri - Tämä syntyessäänkin pienin on sisukkuudellaan pitänyt huolta, että maitobaarissa jopa isommatkin pojat tekee tilaa. Istukellen ensin tsuumailee kavereita ja yleensä kuuntelee tarkkaan mitä ympärillä tapahtuu. Ja sitten ollaan taas menossa vauhdikkaasti mukana..
Iita - Isoin tytöistä ja taitaa olla se rauhallisin kaveri? Iita yleensä nököttää sylissäkin nätisti.

Kaikenkaikkiaan meno alkaa olla vallan vauhdikasta. Askeleet joita otetaan pentulaatikossa on jo pääosin juoksuaskeleita ja hepulintapaisia kiemuroita esitellään. Tulevat kaikki juttusille kun niiden kanssa alkaa lepertelemään. Tutkiskelevat rohkeasti uusia esineitä kun nostetaan pentulaatikon ulkopuolelle. Eikä noiden menoa voi hymyilemättä katsoa! =)

-Tiina