Joensuun keikka onnellisesti takana! Matka meni hienosti ja yksikään pennuista ei voinut pahoin. Alkumatkasta hiukan jodlattiin omaa mielipidettä häkissä olemisesta, loppumatkat nukuttiin. :o) Kiitos Törrösille vieraanvaraisuudesta, kun saimme käydä pihassa ulkoilemassa ja leikkimässä pari tuntia sisällä. Ja samalla tutustuttiin uusiin koiriin. Sittenpä olikin hyvä mennä tarkastukseen, kun pahin energia oltiin purettu - tätä kiitteli myös ELL Jari Aho. =o)

Kaikki Naperot saivat puhtaat paperit silmien suhteen eli ei huomautettavaa. Myös muuten kaikilla kaikki kunnossa: ei napatyrää, normaalit pentupurennat ym. Ja meidän suureksi iloksemme kaikilla pojilla oli myös pimpulat!! Lätsällä, Anterolla sekä Simolla siellä missä pitääkin ja Pöökillä hiukan ylempänä, mutta ELL:n mukaan nekin tulevat oikealle paikalleen. Voe että, kyllä nyt vetää naamaa näkkärille!! =oD Meillä on siis kahdeksan kappaletta kaikin puolin hienoja Nepun Naperoita!

Mutta tässä siis pikauutiset! Nyt me lähdetään Tiinan kanssa ilmaiselle ruoalle eli Tamminäyttelyn talkoolaisten kiitosiltaan. Lisäillään tekstiä matkasta myöhemmin - paremmalla ajalla - lisää.

-Minna - äärettömän onnellinen

ps. Kiitos Jenni ja etenkin Space!! ;oD

(Painoista mainintaa sen verran, että kaikilla se on 2500g hujakoilla.)
-Tiina