Väki vähenee ja pidot paranee. :o) Melkoista haipakkaa tuo Naperolauma vaan on täällä pitänyt. Onneksi on Qiira, joka on uppoutunut koko sydämestään hoitotädin rooliin ja jaksaa ja jaksaa viihdyttää Naperoita ja painii jokaisen kanssa tasapuolisesti. Taitaisin olla suorastaan hätää kärsimässä, jossa sitä ei olisi! =oD

Antero lähti jo eilen iltasella uuteen kotiin. Poitsu jäi tänne Kajaaniin Tanjan ja Rikun kaveriksi ja laumaan kuuluu myös Ressu-sheltti. Anteroa kutsutaan tästä eteenpäin Matrix-teeman mukaisesti Neoksi. Neo tulee varmaan pyörimään jatkossa Neppu-äiteen ja Qiira-tädin mukana kaikenlaisissa harrastuksissa. ;oP

Tänään sitten porukka harveni vielä neljällä Naperolla. Anna ja Janne hakivat Tirrin Vaasaan Julia-setterin ja Sirrah-dalmiksen seuraksi. Tirrin uusi nimi on vielä mietinnässä ja myös se meni Laran tavoin sijoitukseen. Tirri tullaan tulevaisuudessa näkemään myös agiradoilla ja tokossa.

Samalla kyydillä etelään suuntasivat sitten Lätsä ja Iita. Lätsästä tuli Jäynä - NIIN passeli nimi sille pikkuriiviölle - ja siitä tulee Merjan harrastuskoira eri lajeihin sekä Fraya-wippetin juoksukaveri. Iita lähti sitten Emmin kaveriksi ja tunnetaan jatkossa nimellä Step. Lajikirjo sillä tulee kattamaan ainakin agilityn, tokon ja PK-viestin. Seurakseen ja esikuvakseen Step sai Emmin aikaisemman Sara-bortsun, joka ei olekkaan ollenkaan hullumpi esikuva pikkutytölle. =o)

Myös Iines-pikkuisemme lähti tänään uusiin seikkailuihin. Pentueen rauhallisin ja kiltein Napero suuntasi myös Vaasaan Caritan ja Pertin perheeseen. Iines tottelee jatkossa nimeä Liinu ja puuhastelee kaikenlaista perheen Jesse-pojan kaverina. Saas nähdä mitä kaikkea pari vielä tulevaisuudessa touhuakaan.

Täällä on siis vielä kaksi Naperoa jäljellä. Pööki lähtee tosin jo keskiviikkona kohden Imatraa ja Simo viimeisenä viikon kuluttua lauantaina Helsinkiin. Jätkä pääsee oikein lentämään! ;oP Eli vielä jonkin aikaa saan seurailla parin viikarin touhuja ennenkuin koko Naperola hiljenee.

-Minna